Clubinfo - vv TLC

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Clubinfo

Clubinfo

spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!

2 februari 8:15  Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje van vv TLC staat dit jaar: het realiseren van een nieuw scorebord. De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. meer »

31x gelezen

In memoriam; Theo van Hoogen

23 december 11:00  Afgelopen dinsdag is Theo van Hoogen na een kort ziekbed op 77-jarige leeftijd overleden. Theo die in de Tolberterstraat in Leek een brood- en banketbakkerij had, is daarna vele jaren actief geweest bij VV Leek Rodenburg (nu TLC) als secretaris van de vereniging. meer »

233x gelezen

Mooie eindstand grote clubactie!

1 december 10:45  De einduitslag van de grote clubactie is bekend, met een bedrag van €1308,-!! Alle loten-verkopers hartelijk bedankt voor jullie bijdrage!meer »

72x gelezen

Kerstgala TLC 17 december

29 november 9:00  Zaterdag 17 december organiseert TLC voor alle senioren leden het kerstgala, na de succesvolle editie van 2019 komt er weer een vervolg! Opgave kan via Instagram of Steinar Miedema, entree is €5,- in de voorverkoop en €10,- op de avond zelf. Dresscode: Black en Gold, Aanvang 20:00meer »

77x gelezen

Kerstpakketten actie!

29 november 9:00  Vanuit vv TLC hebben we ook dit jaar een kerstpakketten actie opgesteld. Wij stellen een goed gevuld kerstpakket samen met producten van onder andere lokale ondernemers. Het volle kerstpakket kost slechts €25. Hiermee steunt u ons ontzettend als vereniging. meer »

56x gelezen

Autobedrijf Dull sponsort inloopshirts vv TLC zaterdag 2.

14 november 9:30  Vanaf afgelopen zaterdag prijkt de naam van Autobedrijf Dull uit Grootegast op de ruggen van de spelers van vv TLC zaterdag 2. Met deze gulle gift zorgt Autobedrijf Dull ervoor dat de spelers, voor elke wedstrijd, er picobello bijlopen tijdens de warming-up. meer »

90x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!