Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Clubinfo

Clubinfo

Algemene ledenvergadering vv TLC

18 mei 9:00  Het bestuur heeft besloten om de jaarlijkse ALV over het seizoen 2020/2021 te houden op vrijdagavond 24 juni 2022 met aanvang 20:00. Deze uitgestelde ledenvergadering vindt plaats in de kantine van TLC en is voor alle leden en ouders van kinderen onder de 18 jaar welke lid zijn van TLC. Agenda volgt z.s.m.meer »

574x gelezen

Inspreek avond accommodatie/veiligheid sportpark Rodenburg

9 mei 10:30  Op dinsdagavond 17 mei organiseert het bestuur een inspreek avond voor alle leden om ideeën in te brengen omtrent de accommodatie/veiligheid van ons sportpark Rodenburg. Het bestuur wil voor de toekomst een veilige omgeving creëren voor al hun leden aangaande verbeteringen aan het huidige complex. De avond begint om 19:30 in de kantine van vv TLC.

71x gelezen

Oldstars toernooi 11 juni

19 april 9:15  Wie wil nou niet de toppers van vroeger weer aan het werk zien na vele jaren ? Wie was nou echt de beste ploeg van Westerkwartier / Noordenveld ? Wie was nou de beste spits, beste keeper ? Dit kan uiteraard alleen maar worden bewezen op het voetbalveld. Ook vele toeschouwers zouden deze derby’s graag weer willen herbeleven. meer »

74x gelezen

Paasactie: Koekverkoop voor nieuwe dug-outs!

1 april 16:15  Vanaf volgende week kunt u jeugdleden van onze vereniging aan de deur verwachten om verschillende soorten koek te verkopen t.b.v. nieuwe dug-outs. Deze koeken worden dan op Goede Vrijdag bij u thuis bezorgd. U kunt er voor kiezen om via een tikkie of contant aan de verkoper te betalen. Iedereen wil toch een lekkere koek voor de paasdagen!!!meer »

60x gelezen

Vrijwilligers gezocht!

15 maart 9:00  Er komt veel bij kijken om een club als vvTLC draaiende te houden. Voor en achter de schermen, op en buiten het veld, voor, tijdens en na het seizoen zijn er vele vrijwilligers actief om alles in goede banen te leiden. Een vereniging valt of staat met vrijwilligers! meer »

130x gelezen

Douches TLC 17 februari weer in gebruik!

12 februari 6:45  Vanaf 1 december kon men bij TLC geen gebruik maken van de douches i.v.m. een kapotte boiler. Op 16 februari komt er een tijdelijke oplossing, de boiler van de voormalige kleedkamers van Zevenhuizen wordt dan geplaatst zodat er weer op de club kan worden gedoucht. meer »

365x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!