Clubinfo - vv TLC

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Clubinfo

Clubinfo

Old Stars toernooi 10 juni

15 mei 8:00  Wie wil nou niet de toppers van vroeger weer aan het werk zien na vele jaren? Wie was nou echt de beste ploeg? Wie was nou de beste spits, beste keeper? Dit kan uiteraard alleen maar worden bewezen op het voetbalveld. Ook vele toeschouwers zouden deze derby’s graag weer willen herbeleven.meer »

89x gelezen

In memoriam; Frits de Koning

10 mei 13:15  Op zondag 7 mei jl. is Frits de Koning op 79-jarige leeftijd overleden. Vanaf 2003 was Frits penningmeester van VV Leek Rodenburg. Deze functie heeft hij ruim 10 jaar vervuld. meer »

109x gelezen

Jubileumfeest TLC op 1 juli!

13 april 10:30  Op zaterdag 1 juli bestaat vv TLC 10 jaar! Dit willen wij graag met een ieder van jullie vieren. Om 14:00 uur zullen we starten met de verschillende activiteiten voor de jeugd. Er is onder andere bubbelvoetbal, een stormbaan en een buikschuifbaan! Deze activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk! Dus ook als je geen lid bent! Vanaf 18:30 start de reünie voor alle (oud-) leden van vv Tolbert en vv Leek Rodenburg. Er worden dan, onder het genot van een welkomsthapje en -drankje, oude herinneringen opgehaald. Er zullen van beide verenigingen, in aparte tenten, verscheidene foto’s en andere bezienswaardigheden te bezichtigen zijn! meer »

190x gelezen

Onderzoek woningbouw sportpark Rodenburg

20 maart 8:30  De gemeente Westerkwartier heeft het bestuur van vv TLC medegedeeld dat er onderzoek wordt gedaan naar de haalbaarheid voor inbreiding van woningbouw op het sportpark Rodenburg.meer »

422x gelezen

Nieuwe Dug Outs vv TLC

19 maart 8:30  Wij hebben als vereniging twee prachtige en gloednieuwe dug-outs kunnen aanschaffen voor op het hoofdveld. Dit hebben we kunnen realiseren met grote dank aan de organisatie van het Old Stars toernooi, fantastische sponsoren en onze eigen jeugd die hun steentje hebben kunnen bijdragen met hun geweldige koekactie. meer »

81x gelezen

Extra 5000 Euro voor TLC van de Vriendenloterij

24 februari 7:15  Wat een mooie verrassing! Vandaag ontvingen we een extra bijdrage van 5000 euro van de VriendenLoterij. De bijdrage komt voort uit de extra schenking van 5,6 miljoen euro die is vrijgemaakt voor clubs en verenigingen die trainen en repeteren.meer »

95x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!