Clubinfo - vv TLC

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Clubinfo

Clubinfo

Jan Rockers en Geert Jan Diertens geëerd op ALV en nieuwe voorzitter gekozen.

26 november 12:30  Op de Algemene Ledenvergadering van 24 november jongstleden is Jan Rockers benoemd tot erelid van vv TLC. Ook Geert Jan Diertens is geëerd als lid van verdienste van TLC. Tevens heeft Jan Rockers de voorzittershamer overgedragen aan Menno Postma.meer »

87x gelezen

Ons oudste lid Ruud van Neijen is 90 jaar geworden!

23 november 13:15  Ook via deze weg willen wij namens alle leden van vv TLC Ruud van harte feliciteren! Ruud is nog altijd actief en zet zich nog met plezier in om sponsoren te verwerven/bezoeken. Wij hopen dat hij nog lang bij ons mag blijven.

54x gelezen

In memoriam; Jan Sappema

11 oktober 9:00  Ons bereikte het droevige nieuws dat op 88 jarige leeftijd is overleden ons erelid Jan Sappema. Jan is in de jaren 60 van de vorige eeuw 10 jaar lang secretaris geweest van vv Tolbert. Ook in de periode daarna is Jan zeer betrokken geweest bij de vv Tolbert in allerlei commissies.meer »

572x gelezen

Stem en maak gratis kans op € 10.000,-

3 oktober 9:00  Doe mee aan de unieke stemactie van de @VriendenLoterij: Sponsor zoekt Club. Breng je stem uit op onze club en maak zélf ook gratis kans op € 10.000,-. De vijf amateurvoetbalclubs met de meeste stemmen ontvangen een sponsorbedrag van € 10.000,-. meer »

754x gelezen

vv TLC en ING slaan handen ineen zodat ieder kind kan voetballen

28 september 11:45  Iedereen moet kunnen voetballen, ook als het financieel even tegenzit. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 11 kinderen in Nederland opgroeit in armoede, waardoor het voor ouders soms lastig is om de contributie en andere benodigdheden van een sportclub te betalen. meer »

92x gelezen

vv TLC doet mee met de Grote Clubactie 2023

13 september 11:30  Dit jaar verkopen wij weer loten met de Grote Clubactie. De vereniging zet samen de schouders eronder! We hopen op een mooie opbrengst voor een nieuwe AED. De landelijke startdatum van de Grote Clubactie is op zaterdag 23 september.meer »

83x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!