Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Clubinfo

Clubinfo

DOE MEE MET VOETBALPASSIE

9 september 16:30  Spaar vanaf aankomende week mee voor onze club bij Albert Heijn! We kunnen jullie steun goed gebruiken om bijvoorbeeld nieuwe doeltjes of ballen aan te schaffen. ⚽ Dus spaar snel mee in de AH app. 📱 #voetbalpassie Kijk voor meer info op ah.nl/voetbalpassie meer »

29x gelezen

TLC gaat met het 1e elftal van zondag naar zaterdagvoetbal!

7 september 16:30  Een eerste elftal mannen senioren (standaardteam) dat uitkomt in de eerste klasse of lager kan met ingang van het seizoen 2022/’23 met behoud van klasse wisselen van speeldag.meer »

483x gelezen

Verslag van de eerste wedstrijd van TLC JO8 tegen Roden JO8

6 september 21:15  Team: Ryan (K 1e), Finn (K 2e), Davy, Kimberly, Thomas, Anne, Ginessy & Chris Afwezig: Hosie meer »

131x gelezen

Steun onze club en doe mee aan de Grote clubactie !

1 september 15:00  Op zaterdag 18 september 2021 start de Grote Clubactie weer en vvTLC doet ook mee . Wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! NIEUW: Gamification! Tijdens de Clubactie kun je inloggen op een eigen online verkooppagina. Op deze verkooppagina zie je jou online lotenmeter, gewonnen badges en tussenstanden. Ook vind je hier verschillende filmpjes met tips en tricks en kun je meedoen met winacties Hoe dit alle werkt ? check www.clubactie.nl/lotenmeter

355x gelezen

Even voorstellen : Hemmo de Wal nieuwe hoofdtrainer van TLC

28 juli 10:45  – Komend seizoen wordt de in Zuidhorn woonachtige Hemmo de Wal de nieuwe hoofdtrainer van voetbalclub TLC in Leek. Hij komt over van vv Annen, waar hij drie seizoenen coach was. Eerder was De Wal werkzaam bij VAKO in Vries en Asser Boys. Als voetballer was De Wal actief bij Gruno en de Vogels, waar hij zijn laatste wedstrijd speelde op 42-jarige leeftijd. Luc Knollema is lid van de Technische Commissie van TLC en als zodanig nauw betrokken bij de keuze voor de nieuwe hoofdtrainer. ‘De Wal had een jonge spelersgroep, net als wij,’ licht hij toe. ‘Ook is hij voorstander van een goede eigen jeugdopleiding om de doorstroom naar het eerste elftal te bevorderen. Dat sprak ons enorm aan. Het klikte meteen.’ Knollema verwacht dan ook dat De Wal goed bij TLC past. De doelstelling voor komend jaar is om een stabiele derdeklasser te worden en een stabiele spelersgroep te creëren. ‘De spelersgroep is nog heel jong, waardoor we eerst routine moeten opbouwen,’ aldus Knollema. ‘Dat is het belangrijkste en vandaaruit kunnen we verder kijken. We verwachten in de middenmoot te kunnen eindigen.’ De Wal tekent in Leek een contract voor in ieder geval één seizoen, met een optie voor nog een seizoen. ‘Het is wel de intentie om langer door te gaan, in ieder geval voor ons,’ geeft Knollema aan. Inmiddels heeft de nieuwe hoofdtrainer al drie trainingen gegeven in aanloop naar het nieuwe seizoen en de eerste berichten zijn positief. Dinsdag 2 augustus start de eerste officiële training van het nieuwe seizoen met de volledige eerste selectie, waarna op 15 augustus de eerste oefenwedstrijd op het programma. Op 6 september komt het eerste elftal van TLC voor het eerst in actie tijdens de KNVB-beker, waarna de competitie start op 26 september.

212x gelezen

Drie jeugdige talenten versterken selectie vv TLC.

24 juli 14:00  Noah Dussel, Rick Spaan en Jurgen Kant zullen aankomend seizoen de selectie van de senioren versterken. De drie talenten komen over van de O19-1 waar ze afgelopen seizoenen hebben gespeeld. Noah Dussel is goede aanvallende tweebenige speler en kan op diverse aanvallende posities goed uit de voeten, Rick Spaan heeft zich in de jeugd ontwikkeld als een controlerende voetballer die zowel op de back posities als centraal achterin zijn waarde heeft bewezen, Jurgen Kant heeft zich ontwikkeld als een spijkerharde op de back voetballende verdediger, een echte mandekker met veel lopend vermogen waarbij hij zich zo nu en dan ook aanvallend laat zien. Als jeugdopleiding zijn wij trots op het feit dat er wederom talenten kunnen doorstromen naar de selectie. Ook het kunnen behouden van deze talenten is iets waar wij als vereniging veel tijd en energie in steken. Wij zijn dan ook erg trots dat deze mannen hebben gekozen voor hun vervolgen van hun hobby bij onze club. Wij wensen deze jonge mannen dan ook veel succes toe in het nieuwe seizoen!

749x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!