Clubinfo - vv TLC

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Clubinfo

Clubinfo

vv TLC organiseert een inzamelingsactie voor de Voedselbank

Gisteren, 31 maart 13:45  Wekelijks geeft de Voedselbank met haar vrijwilligers voedselpakketten aan gezinnen die daar zelf niet in kunnen voorzien. Mogelijk zijn er ook leden binnen onze club die hier noodgedwongen gebruik van moeten maken. TLC sluit aan bij de inzamelingsmaand in april voor de Voedselbank en helpt zo gezinnen in de regio.meer »

18x gelezen

Onderzoek woningbouw sportpark Rodenburg

20 maart 8:30  De gemeente Westerkwartier heeft het bestuur van vv TLC medegedeeld dat er onderzoek wordt gedaan naar de haalbaarheid voor inbreiding van woningbouw op het sportpark Rodenburg.meer »

275x gelezen

Nieuwe Dug Outs vv TLC

19 maart 8:30  Wij hebben als vereniging twee prachtige en gloednieuwe dug-outs kunnen aanschaffen voor op het hoofdveld. Dit hebben we kunnen realiseren met grote dank aan de organisatie van het Old Stars toernooi, fantastische sponsoren en onze eigen jeugd die hun steentje hebben kunnen bijdragen met hun geweldige koekactie. meer »

47x gelezen

Extra 5000 Euro voor TLC van de Vriendenloterij

24 februari 7:15  Wat een mooie verrassing! Vandaag ontvingen we een extra bijdrage van 5000 euro van de VriendenLoterij. De bijdrage komt voort uit de extra schenking van 5,6 miljoen euro die is vrijgemaakt voor clubs en verenigingen die trainen en repeteren.meer »

73x gelezen

New York Pizza Leek sponsort TLC d.m.v. pizzapassen!

22 februari 11:30  Als club zijn wij een samenwerking met New York Pizza Leek gestart voor het realiseren van speciale ´pizzapassen´. Met deze pasjes krijgt elk lid van TLC korting op pizza´s die besteld worden bij New York Pizza en wordt er tegelijkertijd geld voor de clubkas gespaard. 💰 Hoe lekker is dat: jullie kunnen pizza´s scoren met een behoorlijke korting en met de bestellingen die je plaatst, steun je onze mooie club! meer »

61x gelezen

Lid van verdienste Roelf Bakering overleden

22 februari 9:45  Met droefheid hebben wij kennis genomen met het overlijden van ons lid van verdienste; Roelf Bakering. Roelf was jarenlang actief in de onderhoudsploeg van vv Tolbert en heeft meegeholpen bij de bouw van de kantine van vv Tolbert. Wij wensen de familie heel veel sterkte met dit verlies.

77x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!