Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Clubinfo

Clubinfo

JO11-1 Kampioen

11 oktober 19:00  De eerste kampioenen van dit seizoen zijn bekendmeer »

25x gelezen

Rabo clubsupport, heb jij al gestemd op vv TLC?

6 oktober 10:45  Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven.meer »

185x gelezen

Oud jeugdspeler Levi Laros opgeroepen voor Oranje O14 en Jens Schraven maakt debuut bij FC Groningen

1 oktober 21:00  Met gepaste trots willen we dit met jullie delen. Levi heeft vanaf de start tot de JO12 bij vvTLC gevoetbald en is daarna vertrokken naar SC Cambuur, waar hij de aanvoerder van zijn lichting is. Zijn prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven en nu mag hij zelfs aantreden in Oranje O14.meer »

64x gelezen

FC Groningen On Tour bij vvTLC

29 september 8:15  FC Groningen gaat in de herfstvakantie on Tour! De Trots van het Noorden komt naar Leek om voetbaltrainingen aan te bieden voor jeugd tot en met 14 jaar met het thema Scoren als Strand Larsen. Voor TLC leden kost dit maar 35 euro meer »

284x gelezen

Webshop TLC clubkleding

21 september 19:30  Met onze kledingsponsor Intersport is er een webshop gemaakt waar ieder lid gebruik van kan maken om er een trainingspak, voetbaltas of jas met TLC logo kan bestellen. Als u op onderstaande afbeelding klikt komt u op onze webshop.meer »

76x gelezen

Wedstrijdverslag vv Niekerk JO11-1 - vv TLC JO11-1

20 september 17:30  We willen u het verslag van de topwedstrijd in deze competitie niet onthouden .meer »

30x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!