Doel vrijwilligersbijdrage - vv TLC

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Doel vrijwilligersbijdrage

Doel vrijwilligersbijdrage

Doel vrijwilligersbijdrage

vv TLC is een vereniging van en voor de leden. Van de leden wordt dan ook een actieve of geldelijke bijdrage verwacht om de club draaiende te houden.

De vrijwilligersbijdrage is van groot belang voor de vereniging. De inzet verhoogt daarnaast de betrokkenheid, saamhorigheid en is heel erg nodig om de club draaiende te houden.
Wij vragen van je als spelend lid en of ouder/verzorger een minimale inzet aan een activiteit van 10 uur. Die 10 uur lijkt misschien veel, maar valt in de praktijk reuze mee. Een paar kantinediensten zijn vaak al genoeg om hieraan te voldoen.

Je helpt je club en het is ook nog eens reuze gezellig!

Activiteiten waaraan een bijdrage kan worden geleverd zijn bijvoorbeeld:

  • Commissies, zoals sponsorcommissie, toernooicommissie, jeugdcommissie, kantinecommissie
  • Teamleider, trainer
  • Vaste clubscheidsrechter of vaste clubgrensrechter
  • Onderhoud materialen en gebouwen, klusteam
  • Technische commissie
  • Kantinedienst –  ’s avonds door de week
  • Wellicht heeft u een andere kwaliteit voor de club, laat het ons dan weten.

Uitgangspunt om in aanmerking te komen voor de teruggave is dat je met je vrijwilligers taak de organisatie van de vereniging ondersteund. Een activiteit die alleen gericht is op verbinden, hoe zeer ook gewaardeerd, is niet het type vrijwilligerswerk dat in aanmerking komt voor teruggave.

Je uiteindelijke keuze en voorkeur kun je aangeven op het aanmeldingsformulier.

Lukt het je niet om iets te doen of je kiest bewust om niet te helpen, dan kan je dat afkopen door een financiële bijdrage te leveren. Voor dit seizoen is deze bijdrage vastgesteld op € 25,00 per gezin. Deze bijdrage wordt aan het einde van het seizoen in rekening gebracht via uw automatische incasso of factuur.

Terugverdienen
De vrijwilligersbijdrage kan worden terugverdiend door het volbrengen van één van de bovengenoemde taken/activiteiten. Wellicht zijn er ook andere werkzaamheden mogelijk, dit ter beoordeling van het bestuur. Uitvoering van de taken/activiteiten kan alleen geschieden door het spelend lid zelf of door zijn of haar ouder/verzorger in geval het een jeugdlid tot de leeftijd van 16 jaar betreft.
In de maand juni wordt wanneer een lid/ouder niets heeft gedaan voor de club deze vrijwilligersbijdrage in rekening gebracht of afgeschreven van de bekende rekeningnummers.

PS: Incidentele ouderhulp in de kantine, rijden en wassen komen niet in aanmerking voor teruggave van deze vrijwilligersbijdrage.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!