9822TL
NIEKERK GROOTEGAST
tel. 0594-852160

Om 11.00 uur betraden wij het Sportpark Niekerk.
De belangrijkste wedstrijd van het seizoen stond op het programma. Niekerk stond bovenaan en daar moest verandering in komen. Wij wilden uiteraard zelf op die positie staan.
Alle spelers waren optimaal voorbereid door trainer Chris. De spanning voorafgaand aan de wedstrijd was te merken. Vooral bij de ouders.
Na een beetje rondvragen, hadden wij het gevoel dat we naar een CL wedstrijd gingen. Helaas, de borden rond het veld maakte ons bewust van het feit dat dit niet het geval was.
Na een uitgebreide warming-up voor de spelers op het veld en voor de ouders een warme kop koffie in de kantine, begon de spannende eerste helft.....

TLC was meer in de aanval dan Niekerk maar we begonnen met  een 1-0 achterstand.
De tweede helft werd er erg goed gecombineerd en domineerden wij meer en meer de wedstrijd.
Erg mooie goals werden er gemaakt door Jort, Sem, Senna en Luca.
Ik durf het bijna niet te zeggen maar de goals waren voor de ouders op champions League niveau.
De verdediging stond als een huis door onze  spelers Djayden, Sipan, Sadi en Matthijs. Het middenveld met Sem, Jort, Damiän, Aryan, Wouter bleef vechten om de bal naar voren te brengen.
Een erg mooie wedstrijd waar de spelers, trainer, ouders en supporters trots op kunnen zijn