Vrijwilligers gezocht! - vv TLC

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht!

15 maart 2022 9:00


Er komt veel bij kijken om een club als vvTLC draaiende te houden.
Voor en achter de schermen, op en buiten het veld, voor, tijdens en na het seizoen zijn er vele vrijwilligers actief om alles in goede banen te leiden. Een vereniging valt of staat met vrijwilligers!

De afgelopen jaren hebben we helaas moeten constateren dat het aantal personen, die zich beschikbaar willen stellen als vrijwilliger, sterk afneemt. Dit zorgt ervoor dat de druk op de huidige vrijwilligers toeneemt, waardoor sommige vrijwilligers genoodzaakt zijn om meerdere functies te bekleden. Om de speerpunten Passie, Plezier en Prestatie, waar wij als vereniging voor staan, te kunnen blijven waarborgen, doen wij deze oproep aan een ieder die vvTLC een warm hart toedraagt.

Hierbij de oproep aan een ieder om zich aan te melden als vrijwilliger bij vvTLC! Meld je aan als vrijwilliger via vrijwilligers@vvtlc.nl of via het  aanmeldformulier en geef aan waar je interesses liggen. Er zijn vele mogelijkheden! Onderstaand zijn er, als voorbeeld, een aantal nog in te vullen functies uitgewerkt en beschreven.

Onderstaand de functies waar met spoed vrijwilligers nodig zijn:

-Barpersoneel 

Om de kantine open te kunnen houden, is de vereniging afhankelijk van haar barpersoneel. Naar aanleiding van de aanmeldingen zal er een lijst gemaakt worden om per dagdeel (in het weekend) en op doordeweekse avonden, vrijwilligers in te delen achter de bar en het huidige personeel kunnen ontlasten. Lijkt het u leuk om af en toe te helpen achter de bar en/of in de keuken? Meldt u dan zo snel mogelijk aan!

-Scheidsrechters coördinator  

Wedstrijden kunnen alleen gespeeld worden onder begeleiding van een scheidsrechter. Uiteraard moeten deze scheidsrechters wel benaderd worden! Dit is van cruciaal belang om de wedstrijden door te laten gaan! Lijkt het je leuk om ervoor te zorgen dat er bij elke wedstrijd een scheidsrechter aanwezig is? En om dit allemaal in goede banen te leiden? Meld je dan zo snel mogelijk aan!

-Toernooicommissie 

Het organiseren van toernooien en het inschrijven van teams bij andere toernooien is van groot belang, zodat er ook voor- en na het seizoen gevoetbald kan worden! Ook het inschrijven van oudere jeugdteams bij internationale toernooien is hier een onderdeel van. Lijkt het je leuk om er zicht op te houden dat ieder team deelneemt aan een toernooi? Of wil je zelf graag een toernooi opzetten? Dan is een plek in de toernooicommissie wat voor jou! Meld je zo snel mogelijk aan!

-Keeperstrainer/coördinator  

Ben je zelf altijd keeper/keepster geweest en lijkt het je leuk om keeperstrainingen te geven? Of lijkt het je juist leuk om erop toe te zien dat alles in goede banen wordt geleid en ervoor te zorgen dat er geschikte keeperstrainers op het veld staan? Dan is keeperstrainer en/of keeperscoördinator misschien wat voor jou! Meld je zo snel mogelijk aan! 

-Puppy/kabouters-wervingsteam

Om ervoor te zorgen dat er in iedere leeftijdscategorie voldoende aantallen en teams zijn, is het van groot belang om de puppy/kabouter groep zo groot mogelijk te maken en zo groot mogelijk te houden. Heb je hier ideeën over of wil je hier graag bij betrokken zijn? Meld je dan zo snel mogelijk aan voor het puppy/kabouters-wervingsteam!

-Sponsorcommissie  

Een vereniging als vvTLC is afhankelijk van haar sponsoren. Het is dan ook van groot belang dat er zo veel mogelijk nieuwe sponsoren worden gezocht en dat de huidige sponsoren bij de vereniging blijven! Lijkt het je leuk om nieuwe sponsoren te werven en namens de vereniging contact te onderhouden met de huidige sponsoren? Dan is een plek in de sponsorcommissie wat voor jou! Meld je zo snel mogelijk aan!

-Activiteitencommissie  

Bij het verenigingsleven horen natuurlijk ook verschillende activiteiten! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een familiedag, de sinterklaasactie, de seizoens-opening en afsluiting, de nieuwjaarsborrel, de vrijwilligers-dag en de kerstpakkettenactie. Ook de organisatie van verschillende acties vallen onder de activiteitencommissie, zoals De Grote Clubactie en de Club van 50. Lijkt het je leuk om mee te helpen bij activiteiten of bij de organisatie hiervan? Meld je dan aan voor de activiteitencommissie!

-Mediateam 

Heb jij affiniteit met Facebook, Instagram en/of TikTok? Lijkt het je leuk om berichten te plaatsen en de vereniging te promoten op Social Media? Dan is een plek in het mediateam wat voor jou! Meld je zo snel mogelijk aan!

-Accommodatie wekelijkse verzorging/ accommodatie onderhoud 

Onderhoud van onze accommodatie is van groot belang om voetbal verantwoord te kunnen blijven faciliteren. Denk hierbij aan het onderhouden van de belijning van de velden en reparatie en/of onderhoud van de materialen. Houd je van klussen en ben je erg handig? Of heb je doordeweeks een dag/middag vrij om te kunnen helpen? Dan is een plek in de onderhoudsploeg wat voor jou! Meld je zo snel mogelijk aan!

Wanneer u hier klikt komt u bij het aanmeldformulier om u op te geven als vrijwilliger.

Hopelijk mogen we u binnenkort verwelkomen als vrijwilliger!

Binnen onze vereniging doen we het met elkaar voor elkaar! 

Met vriendelijke en sportieve groet,

Bestuur vvTLC

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!