11 oktober 2021 19:00

De eerste kampioenen van dit seizoen zijn bekend

Wedstrijdverslag JO11-1 - Nieuw Roden JO11-1

Op zaterdag 9 oktober stond de beslissende wedstrijd op de planning.
Bij winst, zou vv TLC JO11-1 het kampioenschap in de eerste fase van de tweede klasse veiligstellen. Één probleem: voor deze belangrijke overwinning dachten de jongens al kampioen te zijn, maar dit keerde zich tegen hen in de eerste 15 minuten.
Na twee goals van Nieuw Roden kwam het besef dat de toppers er nog hard voor moesten werken. In navolging van de duidelijke preek van trainer Chris in de time out, kwam de JO11-1 terug en scoorden ze gelijk. Ze bleven goed spelen maar toch viel ongelukkig de 1-3.
Weer ging de knop om en gaven de spelers alles om te winnen. En dit loonde: kort voor de rust scoorden de jongens de 2-3.

Na de rust begon de spanning zich op te bouwen en pas 6 minuten voor het eindsignaal werd de gelijkmaker gemaakt. Maar de toppers waren er nog niet, ze hadden nog 1 doelpunt nodig om echt uitbundig feest te kunnen vieren. De spanning begon op te lopen en 2 minuten voor het eindsignaal wordt het winnende doelpunt gescoord! Alle spelertjes, trainers en toeschouwers vierden feest! Wel moesten ze deze stand nog 2 minuten vol houden!
Toen de (debutant) scheidsrechter Jochem Bos (JO19), die deze spannende wedstrijd zeer gedecideerd heeft weten te begeleiden ,affloot wisten ze het zeker: vv TLC JO11-1 is kampioen van de tweede klasse!

Deze winst werd uitbundig gevierd in de kleedkamer en uiteindelijk werd de dag afgesloten met een patatje in de kantine.

Alle spelers van de JO11-1 van harte gefeliciteerd!