Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

DOE MEE MET VOETBALPASSIE

DOE MEE MET VOETBALPASSIE

9 september 2021 16:30


Spaar vanaf aankomende week mee voor onze club bij Albert Heijn! We kunnen jullie steun goed gebruiken om bijvoorbeeld nieuwe doeltjes of ballen aan te schaffen. ⚽ Dus spaar snel mee in de AH app. 📱 #voetbalpassie

Kijk voor meer info op ah.nl/voetbalpassie

Het afgelopen seizoen was niet gemakkelijk, het amateurvoetbal stond door corona voor een groot deel stil. Een groot gemis voor iedereen die wekelijks op en om de velden van de ruim 3.000 amateurverenigingen geniet van voetbal. En bovendien goed merkbaar in de clubkas.

Om clubs financieel een steuntje in de rug te bieden, introduceren we samen met Albert Heijn het nieuwe spaarprogramma Voetbalpassie. 

Voetbalpassie werkt heel simpel. Van 13 september tot en met 3 oktober kun je door boodschappen te doen bij Albert Heijn Voetbalpassiepunten sparen in de AH-app. Deze punten zitten op een groot aantal deelnemende producten. Met een volle digitale spaarkaart kan iedereen zijn of haar favoriete amateurclub in Nederland steunen. En deze financiële bijdrage kan behoorlijk oplopen! Kies in de AH-app jouw club en sparen maar.


Dus spaar snel mee in de AH app. 📱 #voetbalpassie

Kijk voor meer info op ah.nl/voetbalpassie
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!