Rodenburg 9
9351PV
LEEK
tel. 0594-513546

4 September 2021 08:30hr komen de negen jongste competitie spelers het sportpark op waar ze worden ontvangen door hun trainer Brian Postma
Allemaal naar de kleedkamer en snel het tenue aantrekken, tjonge jonge dat is echt gaaf, glunderende gezichten.
In de kleedkamer verteld de trainer de opstelling en legt uit wat je dan moet doen, het is tenslotte de eerste keer…..

Daarna snel naar het veld, mooie witte broeken en shirtjes rennen naar het veld, wat een mooi gezicht deze jonge jeugd!
Tegelijk komt ook roden naar het veld, ah deze hebben er ook echt zin in dat is te zien.

Na een goede warming-up heeft de trainer nog een krachttraining in petto, met zijn allen een doel tillen, poeh, dat ging echt goed.
En dan is het zover, de teams staan klaar, de bal ligt in het midden en Roden trapt af, oei al snel met 2-0 achter onze kleinsten moeten nog even wennen.
Dan komt TLC JO8 op stoom en scoort er ook lustig op los, natuurlijk mag Roden ook nog een paar keer scoren en dan is het rust, 3-6 voor Roden.
Snel naar de kleedkamer en Ranja drinken deze stond al voor de boys en girls klaar, nog een paar tactische tips en een keeper wissel en weer op naar het veld voor de 2e helft.

De  tweede helft ging al weer veel beter als de eerste, TLC kreeg een stuk meer kansen als in de eerste helft, helaas gingen er veel net niet in.
Maar nog steeds scoorde TLC er op los en eindigde zelf op 6 doelpunten, dat Roden er 10 had gemaakt maakt niet zoveel uit.
De eerste echte wedstrijd voor 3 top meiden en 6 top jongens en dan zes keer scoren in de derby tegen Roden, ik ben trots op jullie!!

Nu weer lekker trainen en zaterdag naar Niekerk voor onze tweede wedstrijd, ik hoop op eenzelfde succes.