Datum

12 mei 2019 14:00

Accommodatie

Onbekend

De wedstrijd tussen TLC 1 en Harkstede 1 begon een kwartier later i.v.m. een vergeten kledingtas van Harkstede, ook waren de gasten uit Harkstede maar met 1 wissel in Leek aangekomen.
TLC kon niet beschikken over Menno Tjoelker, Sale Rozema (vakantie) en Wander Hielkema (blessure), de vervangers waren Steinar Miedema, Rutger Helmhout, Jetse Tuithof en Nick van Wijk.
Na het fluitsignaal waren de bedoelingen van TLC wel duidelijk, binnen 6 minuten was het al 3-0 door Rutger v/d Veen, eigen doelpunt en Stefan van Leeuwen.
Harkstede kon alleen maar toekijken hoe de 1 na de andere aanval resulteerde in een goal of grote kans, na 18 minuten stond er al 6-0 op het scorebord.
De rustand was 8-0 met een hoofdrol voor Rutger v/d Veen, die er in de 1e helft al 4 had inliggen.
De 2e helft, hetzelfde beeld een terugtrekkend Harkstede en een gretig TLC om de score verder doen op te lopen, via 7x!! Rutger v/d Veen, 2x Stefan van Leeuwen, 2x Frank Driessen (2e ster), 1x Delano Dussel en 1x Nick van Wijk werd het een doelpuntenfestijn op Rodenburg, eindstand 14-0.