13 mei 2018 14:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond de return op het programma van afgelopen donderdag tussen Bakkeveen en TLC.
Voor beide teams stond er nog steeds wat op het spel, TLC heeft bij winst met zekerheid de 2e plek in handen, wat inhoudt dat er in de nacompetitie maar 1 wedstrijd gespeeld hoeft te worden. Bij winst voor Bakkeveen, heeft de ploeg de vervangende 2e periode wat ook recht geeft op nacompetitie.
Voorafgaand aan de wedstrijd was al duidelijk dat keeper Erwin Heidinga vanwege lichte griepverschijnselen en kuitblessure niet zou kunnen starten, Thom Aalders van het 2e was zijn prima vervanger!
Ook Stefan van Leeuwen zat weer op de bank, echter Ali Akbari en Frank Spaan waren allebei niet fit genoeg om op het digitale wedstrijdformulier te verschijnen.
In een broeierig Bakkeveen was de beginfase duidelijk voor TLC, 4 grote kansen voor Delano, Roëll en Mohamed vonden geen doel, Bakkeveen kon daar weinig tegenin brengen.
In de 25e minuut bij een afgeslagen bal kreeg Menno Tjoelker de bal op de rand 16 en haalde laag over de grond uit en de bal was onhoudbaar voor de keeper van Bakkeveen.
Daarna liet TLC de teugels wat vieren waardoor Bakkeveen beter in de wedstrijd kwam, wat ook resulteerde in een tegengoal die door fouten in de verdediging tot stand kwam.
1-1 ruststand, na de rust was het al heel snel 1-2 Roëll tikte eenvoudig de bal binnen door een prima voorzet van Mohamed.
De voorsprong was van korte duur, Bakkeveen kwam door opnieuw verkeerde keuzes op het middenveld op gelukkige wijze op 2-2.
De warmte eiste duidelijk alle krachten voor beide teams, die overigens vol op de aanval speelden.
Al snel bleek ook duidelijk dat TLC conditioneel de betere was, Bakkeveen zat er doorheen na 70 minuten spelen, de 2-3 van Delano op een voorzet van Frank Driessen kwam niet geheel onverwacht..
5 minuten voor tijd maakte Frank Driessen de verdiende 2-4 op een voorzet van Delano, de wedstrijd was gespeeld en de keurig leidende scheidsrechter van dienst liet gelukkig niet veel bijtrekken waardoor TLC zeker is van de 2e plek.
Opnieuw een goede pot van TLC, leuk om te zien dat er weer prima wordt gevoetbald en dat de vervangers voor de vaste waarden zich moeiteloos in het elftal aanpassen.
De volgende wedstrijden tegen De Wilper Boys en Smilde'94 lijken op een verplicht nummertje, maar er moet nog steeds met een schuin oog gekeken worden naar koploper Gruno die ook geen gemakkelijk programma hebben de 2 resterende wedstrijden...