Onderzoek woningbouw sportpark Rodenburg - vv TLC

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Onderzoek woningbouw sportpark Rodenburg

Onderzoek woningbouw sportpark Rodenburg

20 maart 2023 8:30


De gemeente Westerkwartier heeft het bestuur van vv TLC medegedeeld dat er onderzoek wordt gedaan naar de haalbaarheid voor inbreiding van woningbouw op het sportpark Rodenburg.

Deze mededeling sloeg natuurlijk in als "een bom", er was namelijk een overleg gepland met de gemeente Westerkwartier over het realiseren van een fietspad achter de Rodenburghal langs, wat de wens is van alle sportpark gebruikers.
Dit fietspad wordt op de lange baan geschoven of geannuleerd omdat er kans bestaat dat het sportpark voor woningbouw in aanmerking komt.
Wat betekent dit concreet voor vv TLC?

*Binnen nu en 1 jaar tijd krijgen we definitief te horen van de gemeente Westerkwartier of er gebouwd wordt op het sportpark Rodenburg, de gemeente moet namelijk 1600 woningen gaan bouwen in de regeerperiode van de huidige gemeenteraad door de gehele gemeente.

*Op de korte termijn betekent dit, dat we alle geplande investeringen gaan opschorten. Enkele noodzakelijke investeringen gaan nog wel door, vervanging van de boiler (op basis van zonnecollectoren), automatische douceknoppen en aanpassing van het leidingwerk voor de douches worden wel z.s.m. in gang gezet.
We gaan ook bekijken of het nog zinvol is om zonnepanelen te plaatsen, dit besluit volgt na de definitieve keuze voor eventuele woningbouw.

* Wanneer wij moeten verhuizen naar een andere locatie in Leek of Tolbert zal dit natuurlijk niet zonder slag of stoot plaats gaan vinden, ook hier is nog geen andere locatie voor handen en zijn er dus geen concrete plaatsen waar dit zou moeten worden gerealiseerd.

Kortom onzekerheid troef, wanneer er weer nieuws is of de keuze is definitief dan melden wij dit natuurlijk z.s.m. aan de leden.

Bestuur vv TLC

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!