Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Voetbalvereniging TLC houdt de moed er in

Voetbalvereniging TLC houdt de moed er in

13 april 2021 12:15

Reclamebureau RAM

Sinds 15 december 2020 is Nederland ter bestrijding van het coronavirus in een strenge lockdown om contacten tot een minimum te beperken. Om op een veilige en verantwoorde manier te kunnen sporten heeft NOC*NSF het algemeen protocol verantwoord sporten opgesteld. Voor de voetbalsport betekent dit dat voorlopig alleen buiten onder voorwaarden gesport kan worden. De jeugd tot en met 26 jaar mag op sportaccommodaties in teamverband blijven sporten zonder de anderhalve meter afstand in acht te nemen. Maar de competitie ligt stil en alleen onderlinge wedstrijden binnen de eigen club zijn toegestaan, kantines, douches en kleedkamers zijn gesloten.

Op de voetbalvelden van TLC gaan de trainingen voor jeugdspelers t/m het team JO19 door. Alleen zonder de aanwezigheid van ouders en ook leiders zijn niet toegestaan als toeschouwers. De club houdt de moed er goed in. De jongste jeugd kan lekker doortrainen, zodat ze straks wanneer het weer mag, goed in vorm zijn voor de wedstrijden. En ondanks deze ongekend merkwaardige tijd mochten ze bij vv TLC een aantal nieuwe sponsoren verwelkomen. Kiesbrink Verzekeringen uit Zevenhuizen, Vishandel het Vuurtje in Leek (naast de Jumbo), Veening Bestrating en Schuttel Montage, beide uit Leek. Hier zijn ze naar zeggen ontzettend blij mee, want net als voor een heleboel andere verenigingen is het voor vv TLC ook een zware tijd.

Met trots meldt het bestuur van TLC dat het contract met hoofdsponsor Sylvaphane verlengd is tot 1 juli 2024! En ook Laserworx heeft het contract uitgebreid met tenues voor de JO15. De vereniging bedankt de directie van alle sponsoren voor het vertrouwen en de goede samenwerking. Het bestuur spreekt de nadrukkelijke wens uit dat iedereen gezond blijft en dat wij, door het terugdringen van corona, hopelijk weer snel op een normale manier het voetbal kunnen beoefenen. Zij vraagt de leden mee te werken en zich te houden aan de genomen maatregelen.

Draagt u vv TLC ook een warm hart toe en wilt u deze mooie club ook steunen? Dit kan in de vorm van sponsoring, maar ook vrijwilligers zijn van harte welkom. Neem dan contact op met de sponsorcommissie op 06-42943809.

Bron: artikel Westerkwertier 6 april jl.

Bron: Het Westerkwartier
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!