Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bijbaan Laserworx

Bijbaan Laserworx

23 maart 2021 18:00

Reclamebureau RAM

Laserworx heeft op dit moment plek (eigenlijk altijd) voor ca 4 scholieren/studenten vanaf 16 jaar.

In eerste instantie (de inleerperiode) zijn het hand en spant diensten zoals materialen van de machine halen, gereed maken voor de vervolgstappen etc. etc.

Dit wordt al heel snel uitgebreid naar onderhoud van machine, met als doel om uiteindelijk ook de lasersnijmachine (in de basis) te kunnen bedienen.
Daarnaast hebben we ook kantbanken waar ze (indien ze dit wensen) op ingeleerd kunnen worden, zodat ze ook in het verdere proces producten/halffabrikaten kunnen maken.

In het kort: de veel voorkomende handelingen bij een snijmachine en het onderhoud er van. Daarnaast schoonmaak activiteiten voor de werkplekken.
Doordeweeks gaat het om maximaal 2 avonden omdat wij het heel erg belangrijk vinden dat school er niet onder lijdt. En ook op zaterdag is er veel mogelijk. Alles bij elkaar dus erg flexibel, veelzijdig, leerzaam en leuke en relaxte collega’s.

De ervaring leert nu dat mensen met een bijbaan, hier graag willen blijven om de carrière verder te ontplooien. Dit is ook onze insteek! Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel de website laserworx.nl en kom langs voor een kennismakingsgesprek.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!