Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Renovatie kantine vv TLC

Renovatie kantine vv TLC

10 maart 2021 11:15


In augustus van het vorige jaar (2020) werd TLC getroffen door blikseminslag in de lichtmasten op het trainingsveld, één van de consequenties was dat het gehele stroomnet in de kantine een beste optater heeft gekregen.

De verzekeringsmaatschappij adviseerde om dit gehele stroomnet na te kijken en eventueel te vervangen, later kan dit alsnog veel problemen en zelfs brandgevaar opleveren.
We hebben daarom besloten om dit in zijn geheel te vervangen vanuit de inmiddels vernieuwde meterkast, de consequentie is wel dat alle plafonds in de meeste ruimtes moesten worden gesloopt, maar daarna weer van nieuwe plafonds worden voorzien en ook geisoleerd.
Voordeel van dit alles is wel dat we alle stroompunten opnieuw kunnen labelen en zorgdragen dat er geen overbelasting meer kan ontstaan, met name in de keuken.
Ook is dit een mooi moment om de keuken te renoveren, die erg gedateerd was en niet meer voldeed aan de huidige HACCP eisen, hier komen nieuwe werkbanken en kasten + koelingen.
Verder worden de bestuurskamer en besprekingsruimte gerenoveerd met nieuw laminaat + nieuwe meubels en tafels en een likje verf.
In april worden ook nog eens alle ramen in de kantine vervangen door dubbele beglazing, waardoor de energierekening verder naar beneden kan.
Dit alles wordt gedaan met een aantal vrijwilligers, die elke vrijdag en zaterdag druk bezig zijn om dit hopelijk voor het eventuele begin van de regiocup te realiseren.
Ook de firma Rentopp heeft ons weer zeer goed meegeholpen en geadviseerd, dank hiervoor.

Plafond_kantine.jpg

Kantine_bestuurskamer.jpg

Bar_bestuurskamer.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!