↑ Terug naar Clubinfo

Organisatie

De organisatie van vv TLC bestaat uit het hoofdbestuur en het jeugdbestuur die verantwoordelijk zijn voor het functioneren van de vereniging. Daarnaast zijn er nog een tal van commissies actief die onder het hoofdbestuur of jeugdcommissies belangrijke taken uitvoeren.

 

Organisatie vv TLC :

Bestuur :

 • Voorzitter :               Jan Rockers                 Tel.: 0594-513595 / 06-51119915            voorzitter@vvtlc.nl
 • Secretaris :               Han Sinninghe             Tel.: 0594-512911 / 06-41694708            secretaris@vvtlc.nl
 • Penningmeester :    Geert Jan Diertens       Tel.: 0594-518470                                    penningmeester@vvtlc.nl

 

Vraag en/of opmerking aan het hoofdbestuur van vv TLC? Stuur da een mail naar het Hoofdbestuur.

Jeugd :

 • Voorzitter : Frank van Lemel
 • Secretaris : Inge Stuitje
 • Scheidsrechtercoördinator : Piet v/d Wolff 
 • Coördinator meisjes : Patrick Veenstra 
 • Technische Commissie : Erik v/d Velde

Vraag en/of opmerking aan het hoofdbestuur van vv TLC? Stuur da een mail naar het Jeugdbestuur.

 

Wedstrijdzaken :

Heeft u een vraag mbt het veldvoetbal, wilt u een oefenwedstrijd regelen of zijn er problemen met een competitie- oefen en/of bekerwedstrijd dan kunt zich wenden tot de wedstrijdsecretaris. De wedstrijdsecretaris keurt de velden indien dat nodig is en heeft ook nauw contact heeft met de KNVB en de gemeente Leek.

 • Han Sinninghe                 Tel.: 06-41694708           Wedstrijdzaken veld

Heeft u een vraag mbt het zaalvoetbal of zijn er problemen met een competitie- of bekerwedstrijd dan kunt zich wenden tot de wedstrijdsecretaris zaalafdeling. De wedstrijdsecretaris is degene die nauw contact heeft met de KNVB en Sportcentrum Leek waar de zaalafdeling van vv TLC haar wedstrijden speelt.

 • Peter Berg                        Tel.: 06-45270274          Wedstrijdzaken zaal

 

 

Kleding :

De kledingcommissie zorgt ervoor dat alle teams van vv TLC er bij de wedstrijden netjes bijlopen. Elk team wordt voorzien van wedstrijdkleding bestaande uit een wedstrijdshirt, broekje en sokken. Aan het begin van het seizoen wordt de wedstrijdkleding uitgegeven in een daarvoor bestemde kledingtas. Elk team zorgt ervoor dat de kleding, via een was schema, gewassen wordt en op de wedstrijddagen schoon mee genomen wordt. Elke tas is voorzien van een uitgebreide wasvoorschrift. Wanneer er vragen over of problemen zijn met de wedstrijdkleding dan kan er contact opgenomen worden met de kledingcommissie. Ga niet zelf kleding repareren o.i.d.! Daarnaast is het mogelijk om (extra) sokken of trainingspakken van vv TLC aan te schaffen. Dit kunt u per telefoon of per email doen. Bij de aanschaf van de kleding is belangrijk dat u de juiste maten doorgeeft. De kledingcommissie werkt nauw samen met de sponsorcommissie ivm. het bedrukken van de wedstrijdtenues en/of trainingspakken. Meer informatie? Neem contact op met :

 • Diny Bonhof           Tel.: 0594-519926 / 06-21531644        Kleding vvTLC

 

 

Commissies :

Hieronder vindt u een overzicht van de overige commissies die actief zijn binnen vv TLC.

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vvtlc.nl/vv-tlc/organisatie/