reviews van dit product.

VV TLC

►► Over vv TLC

OVER vv TLC

 

DSC_0985agpvv TLC is ontstaan door de fusie tussen de voetbalvereniging Tolbert en de voetbalvereniging Leek Rodenburg. Op 1 juli 2013 is onder toeziend oog van notaris de Vries de fusie ondertekent en zijn vv Tolbert en vv Leek Rodenburg opgehouden te bestaan en is vv TLC ‘geboren’.

vv TLC staat voor ‘voetbalvereniging ‘Tolbert Leek Combinatie’ en is gevestigd op sportpark Rodenburg in het clubgebouw van voormalig vv Leek Rodenburg. De wedstrijden worden gespeeld op het terrein van voormalig vv Leek Rodenburg. De clubkleuren van vv Tolbert (blauw/wit) en vv Leek Rodenburg (wit/groen) zijn samengevoegd en deze kleuren zijn verwerkt in de kleding van vv TLC.

Het logo is ontworpen door Carel Jan Sonnevelt en is een combinatie van het logo van vv Tolbert en vv Leek Rodenburg. De voetballer centraal in het logo verbindt beide oud clubs tot de vv TLC.

vv TLC heeft een jeugd-, dames-, veld- en zaalafdeling. De allerjongste kinderen kunnen vanaf 3,5 jaar kennis maken met het voetballen bij de kabouters. Bij de jeugdafdeling spelen de prestatie teams voornamelijk op hoofdklasse/1e klasse niveau en wordt gewerkt volgens het jeugd beleidsplan. Het veldvoetbal bestaat uit een zaterdag en zondag afdeling en kan er zowel prestatief als recreatief gevoetbald worden. Bij het veldvoetbal zijn TLC zat 1, TLC zon 1 & 2 en dames VR1 prestatie gericht, en bij de overige teams kan er op recreatieve manier gevoetbald worden. Hierbij is ervoor gekozen dat het 1e zondag team het ‘vlaggenschip’ van de vereniging is. Naast het veldvoetbal is er bij vv TLC ook de mogelijkheid om te zaalvoetballen. Het zaalvoetbal speelt hun wedstrijden in het Sportcentrum Leek.

vv TLC is een gezonde en gezellige vereniging waar, naast het voetbal, ook andere activiteiten voor zowel de jeugd als ouderen worden georganiseerd. Voor de dames wordt het DA Damestoernooi georganiseerd en voor de jeugd het Jumbo jeugdtoernooi. In de wintermaanden is vv TLC organisator van het Univé Jeugd Zaalvoetbalgala.

Graag tot ziens bij vv TLC!

 

►► Algemene Gegevens

ALGEMENE GEGEVENS

 

vv TLC

:

1 oktober 1932
KVK nummer

:

58288090
KNVB nummer

:

PJSY876
Uitkomend in

:

4e Klasse KNVB, district Noord
Secretariaat (tevens postadres)

:

Rodenburg 3
(OPM: Postbus is vervallen)

 

9351 PV, Leek
 

 

0594-512911
 

 

06-41694708
Informatie

:

info@vvtlc.nl of via CONTACT
Lid Worden

:

KLIK HIER
Accommodatie

:

Sportpark Rodenburg

 

Rodenburg 9
 

 

9351PV, Leek
 

 

ZIE TAB ‘ACCOMMODATIE’
Telefoon kantine

:

0594-513546
Bestuur en organisatie

:

ZIE TAB ‘ORGANISATIE’
Clubtenue

:

3-vvTLC-icon   Shirt :      Groen / Blauw / Wit
 

 

Broek :    Wit
 

 

Sokken : Wit
Website

:

www.vvtlc.nl

DSC_0967agp-crop

 

 

 

►► Accommodatie

ACCOMMODATIE

 

Grotere kaart weergeven

Secretariaat vv TLC
Rodenburg 3, 9351 PV, Leek
Tel. : 06-41694708
Clubgebouw “Onze Kantine”
Rodenburg 9, 9351 PV Leek,
Tel. : 0594-513546


3-vvTLC-icon Shirt : Groen / Blauw / Wit; Broek : Wit; Kousen : Wit

http://www.vvtlc.nl


 

 

►► Bestuur

  ► BESTUUR vv TLC :

 

De organisatie van vv TLC bestaat uit het hoofdbestuur en het jeugdbestuur die verantwoordelijk zijn voor het functioneren van de vereniging. Daarnaast zijn er nog een tal van commissies actief die onder het hoofdbestuur of jeugdcommissies belangrijke taken uitvoeren.

Hoofdbestuur :

 

 • Voorzitter :               Jan Rockers                 Tel.: 0594-513595 / 06-51119915            voorzitter@vvtlc.nl
 • Vice voorzitter :       Marcel Bonhof              Tel.: 0594-855473 / 06-22708895
 • Secretaris :               Han Sinninghe             Tel.: 0594-512911 / 06-41694708            secretaris@vvtlc.nl
 • Penningmeester :    Geert Jan Diertens       Tel.: 0594-518470                                    penningmeester@vvtlc.nl

 

Wilt u een mail sturen naar het volledige bestuur dan kunt u mailen naar :                             bestuur@vvtlc.nl

 

Jeugd :

 

 • Voorzitter:                 Jan Siebe Veenstra              Tel.: 06-54358888
 • TC Jeugd:                 Sjoerd Helmhout                   Tel.: 06-
 • TC Jeugd (Lid)         Arie Brink                               Tel.: 06-

 

 

 

►► Wedstrijdzaken veld

► WEDSTRIJDEN VELD :

 

Heeft u een vraag mbt het veldvoetbal, wilt u een oefenwedstrijd regelen of zijn er problemen met een competitie- oefen en/of bekerwedstrijd dan kunt zich wenden tot de wedstrijdsecretaris. Ook worden de velden door de wedstrijdsecretaris gekeurd bij overvloedige regenval, droogte of bij sneeuwval / ijzel. De wedstrijd secretaris is degene die nauw contact heeft met de KNVB en de gemeente Leek.

 

 

 

►► Wedstrijdzaken zaal

► WEDSTRIJDEN ZAAL :

 

Heeft u een vraag mbt het zaalvoetbal of zijn er problemen met een competitie- of bekerwedstrijd dan kunt zich wenden tot de wedstrijdsecretaris. De wedstrijdsecretaris is degene die nauw contact heeft met de KNVB en Sportcentrum Leek waar vv TLC zaal haar wedstrijden speelt.

 

 • Peter Berg                        Tel.: 06-45270274          zaal@vvtlc.nl

 

 

►► Kleding

► KLEDING :

 

De kledingcommissie zorgt ervoor dat alle teams van vv TLC er bij de wedstrijden netjes bijlopen. Elk team wordt voorzien van wedstrijdkleding bestaande uit een wedstrijdshirt, broekje en sokken. Aan het begin van het seizoen wordt de wedstrijdkleding uitgegeven in een daarvoor bestemde kledingtas. Elk team zorgt ervoor dat de kleding, via een was schema, gewassen wordt en op de wedstrijddagen schoon mee genomen wordt. Elke tas is voorzien van een uitgebreide wasvoorschrift.

Wanneer er vragen over of problemen zijn met de wedstrijdkleding dan kan er contact opgenomen worden met de kledingcommissie. Ga niet zelf kleding repareren o.i.d.!

Daarnaast is het mogelijk om (extra) sokken of trainingspakken van vv TLC aan te schaffen. Dit kunt u per telefoon of per email doen. Bij de aanschaf van de kleding is belangrijk dat u de juiste maten doorgeeft. De kledingcommissie werkt nauw samen met de sponsorcommissie ivm. het bedrukken van de wedstrijdtenues en/of trainingspakken.

Meer informatie? Neem contact op met :

 

 • Diny Bonhof           Tel.: 0594-519926 / 06-21531644         kleding@vvtlc.nl

 

In de webshop van vv TLC vindt u nog meer kleding van vv TLC. Naast de trainingspakken vindt u hier ook andere kleding, sokken en tassen. Neem een kijkje in de WEBSHOP

 

 

►► Overige commissies

► OVERIGE COMMISSIES :

 

Hieronder vindt u een overzicht van de overige commissies die actief zijn binnen vv TLC.

 

 • Communicatie:           Geert Spaan                    Tel.: 06-27557498          communicatie@vvtlc.nl
 • Sponsoring:                Jan Wieger de With         Tel.: 06-53956611          sponsoring@vvtlc.nl
 • Toernooien:                Stoffer van der Veen        Tel.: 06-16042332          toernooien@vvtlc.nl
 • Scheidsrechters:       Anthon Pariama                Tel.: 06-83985254
 • Kantine:                      Anja van der Beek            Tel.: 06-30086620          kantine@vvtlc.nl
 • Onderhoud:                A. de Bruin                       Tel.: 0594-513491
 • Materiaal:                   Jan Sonnevelt                   Tel.: 0594-515970          materialen@vvtlc.nl
 • TC senioren veld:      Wim Bonhof                      Tel.: 06-13294740          tcsenioren@vvtlc.nl
 • Activiteiten:               Anita Tjoelker                    Tel.: 06-30389211          activiteiten@vvtlc.nl
 • Website:                    Geert Spaan                      Tel.: 06-27557498          communicatie@vvtlc.nl

 

 

►► Ere leden/Leden van Verdienste

► ERE LEDEN & LEDEN VAN VERDIENSTE:

 

De hieronder genoemde Ere leden en Leden van Verdienste zijn benoemd bij vv Leek Rodenburg of vv Tolbert. Door de fusie tussen beide clubs zijn de Ere leden en Leden van Verdienste automatisch over gegaan naar vv TLC.

 

naamloos

 

 

►► Gedragregels

► GEDRAGSREGELS vv TLC

 

1. INLEIDING

vv TLC is een fusieclub van de vv Tolbert en de vv Leek Rodenburg. Na deze fusie is vv TLC met ruim 600 leden de grootste vereniging uit de gemeente Leek geworden. Als bestuur zijn we heel blij met dit feit, alleen geeft zo’n groei ook zorgen.

Om het voor ieder lid gezellig te houden zullen we allemaal een bijdrage moeten leveren aan een aantal algemene gedragsregels waarop we elkaar op kunnen en moeten aanspreken als dat nodig mocht zijn. Bestuur, leiders en trainers hebben in deze een voorbeeldfunctie richting elkaar en naar de jeugd, want

‘Jong geleerd is oud gedaan’.

vv TLC beoogt met deze gedragsregels een sfeer te creëren waarin ieder lid, van jong tot oud, zich veilig en prettig voelt!

2. Algemeen

Er is een onderscheid als het gaat om regels voor het gebruik van:

 • de accomodatie
 • de velden
 • de trainingsdoeltjes
 • de kantine
 • de kleedkamers
 • de omgang met elkaar
 • de kleding en lichaamsverzorging

 

Het belangrijkste is om te zorgen voor een goede verzorging van je lichaam. Een aantal punten hieronder zijn verplicht en op een aantal punten geven wij een advies.

 • Zorg dat je er als team verzorgd uit ziet! Dit betekent; de kousen omhoog, doe het shirt bij de broek in en loop niet rond met de broek op ‘half zeven’.
 • Zorg voor gepaste kleding voor alle tijden van het jaar. Ga beneden de 10°C niet met een korte broek trainen. Omdat je niet constant in beweging bent koelen de spieren dan veel te snel af!
 • Zorg voor goed passende voetbalschoenen. Ook ouders moeten hier op letten.
 • Zorg dat je ruim voor de training of wedstrijd eet of neem een licht maaltijd en eet na de training nog een keer. Voorkomt o.a. ‘zijsteek’
 • Zorg voor geknipte teennagels
 • Het dragen van scheembeschermers is verplicht tijdens de wedstrijden. Wij adviseren ook scheenbeschermers te dragen tijdens de trainingen.
 • Spelers beneden de 16 jaar adviseren wij om voetbalschoenen te dragen met vaste noppen. Wanneer gebruik gemaakt wordt van voetbalschoenen met schroefnop zorg dan voor een 2 paar noppen; korte rubberen noppen voor harde droge velden en langere noppen voor natte velden. Laat je goed informeren!
 • Het dragen van horloges, kettingen en oorbellen is niet toegestaan tijden de wedstrijden en trainingen. Zijn bijv. oorbellen niet uit te doen plak deze dan af!
 • Het douchen na de trainingen en wedstrijden is verplicht. Wij adviseren om badslippers te dragen.
 • Laat blessures goed genezen en behandelen! Dit voorkomt op latere leeftijd vervelende bijverschijnslen.

 

3. De accomodatie

De accomodatie valt onder de verantwoordelijkheid van de clubs. Dus als er iets vernield wordt, draaien de verenigingen op voor de kosten. Vrijwilligers stellen alles in het werk om alles zo netjes mogelijk in orde te maken, en te houden, zodat jullie zaterdags of zondags een wedstrijd kunnen spelen.

Resumé: Onze accommodatie is het visitekaartje van de verenging, wees hier zuinig op en hou het netjes.

Hieronder een aantal aandachtspunten die eigenlijk vanzelfsprekend zijn, maar we zullen ze toch even noemen.

 • Niet met de auto het sportpark betreden zonder geldige reden of.
 • Doe het afval in de daarvoor bestemde afvalbakken. (er zijn afvalbakken zat!!).
 • Laat de kleedkamers schoon achter. Het team dient de kleedkamer schoon achter te laten.
 • Het team is ook verantwoordelijk voor de kleedkamer van de tegenstander.
 • Voetbalschoenen niet uitslaan tegen de muren.
 • Voetbalschoenen zijn niet toegestaan in de bestuurskamer en in de kantine.
 • Voetballen op de velden is niet toegestaan, als de gemeente Leek heeft aangegeven dat de velden gesloten zijn.
 • Fietsen en brommers stallen bij de fietsenrekken en niet voor de kantine!
 • Parkeer of plaats geen obstakels naast de heuvel tijdens wedstrijden. Een ambulance moet er langs kunnen.
 • Meldt schades aan de leider/trainer of in de kantine.
 • Nuttig alcoholische dranken alleen in de kantine en NIET langs de velden.
 • Ruim na elke training het materiaal op. Dit zijn o.a. de doeltjes, de ballen, de hesjes en de pylonen.
 • Na de laatste wedstrijd, de pupillen doeltjes opruimen en de hoekvlaggen meenemen (opslag scheidsrechtershok tussen kleedkamer 2 en 3).
 • Breng de thee- en limonadetrede even terug naar de kantine.

 

4. Respect naar elkaar

Bij vv TLC tolereren we geen..

 • grof taalgebruik richting elkaar, kinderen, tegenstander en…….de scheidsrechter.
 • agressief gedrag richting scheidsrechter. Accepteer zijn beslissingen en wees een voorbeeld.
 • geschreeuw en gescheld langs de lijn. Coachen is goed, maar schreeuwen en schelden voegt niets toe.
 • beledigingen en discriminatie.
 • vechtpartijen en vernielingen.

 

Van de trainer en leider verwachten wij

 • een voorbeeldfunctie voor de spelers, ouders en de tegenstander.
 • tijdig aanwezig zijn bij zowel de uit- als thuiswedstrijden.
 • het maken van een rij-, wasbeurt- doeltjes klaarzet- en ranjaschema.
 • toezicht houden in de kleedkamers zowel uit als thuis, vóór en na de wedstrijd.
 • verantwoordelijk voor ballen, waterzak etc.
 • verantwoordelijk voor het regelen van vervoer.
 • het juist invullen en afhandelen van het wedstrijdformulier.
 • verantwoordelijk voor de spelerspassen.
 • geen alcohol tijdens het begeleiden van het team.
 • aansturing bij het schoonmaken van de kleedkamers.
 • Neemt deel aan periodiek overleg tussen begeleiders en of commissies.
 • Geeft bij afgelastingen of wijzigingen kennisgeving aan spelers.
 • Rapporteert wangedrag aan coördinatoren, ouders/verzorgers.

 

Van de ouders/verzorgers verwachten wij..

 • een goede supporter zijn en geef het goede voorbeeld voor hun zoon/dochter en het team.
 • beschikbaar stellen, indien mogelijk, voor vervoer van het team bij uitwedstrijden.
 • het meenemen van de wedstrijdkleding na een wasbeurt.
 • tijdens de wedstrijd achter de hekken en buiten de lijnen van het veld te blijven.
 • geen reactie op beslissingen van grens- en scheidsrechters.
 • geen bemoeienis tijdens de wedstrijden en trainingen met de begeleiding.
 • het coachen over laten aan de trainer/begeleider.
 • niet in de kleedkamer te komen tenzij op verzoek van de begeleiding. De kabouters en F-puillen uitgezonderd.
 • mee te doen met de wasbeurten van de kleding.
 • het stimuleren van de kinderen om verantwoording te nemen voor eigen kleding en orde en netheid.

 

5. Alcohol/Drugs

 • Drugsbezit/gebruik, in elke vorm, op of om het sportcomplex is ten strengste verboden.
 • het gebruik van drugs voor, tijdens en na beoefenen van de sport, is ten strengste verboden. Constatering zal leiden tot een speel- en/of accommodatieverbod en aangifte bij de politie.
 • Bij vermeend dealen wordt de politie ingeschakeld.
 • Gebruik van alcohol voor en tijdens de sport, is niet toegestaan.
 • alcoholische dranken alleen in de kantine nuttigen en NIET langs de velden.

 

6. Sancties

Als bovenstaande gedragsregels nageleefd worden dan is er helemaal niets aan de hand. Wanneer er wel overtredingen van de bovengenoemde gedragsregels worden waargenomen dan kunnen die leiden tot sancties door het jeugdbestuur van vv TLC, door één van beide of door beide verenigingen. Afhankelijk van de overtreding worden door de (hoofd)besturen passende maatregelen genomen. Je duppeert dan niet alleen jezelf, maar vooral ook anderen.

 

Boetes en sancties door de KNVB

De KNVB is sinds het seizoen 2006-2007 bezig om misdraging in en rond het veld te weren. De sancties aan spelers, die de KNVB oplegt, worden elk jaar zwaarder omdat de misdragingen in en rond het veld ook steeds heftiger worden. De KNVB gaat daarnaast ook hogere collectieve boetes opleggen aan het gehele team. De door de KNVB opgelgde geldboetes worden verhaald op degene(n) die zich schuldig hebben gemaakt aan ontoelaatbaar gedrag. Overtredingen welke bestraft worden met een gele- en/of rode kaart worden doorbelast aan de betreffende speler(s). Wordt er, in genoemde gevallen, niet voldaan aan de betaling(en) dan kan er een speelverbod worden opgelegd en/of kan er geen overschrijving plaats vinden naar een andere vereniging.

 

Boetes en sancties vv TLC

Naast de sancties van de KNVB kunnen ook boetes en sancties door vv TLC opgelegd worden. Wanneer er sprake is van herhaaldelijk en/of ernstige overtreding van bovenstaande gedragsregels dan oordeelt de jeugdcommissie, met de beschikbare informatie, over de boetes en/of sancties. De jeugdcommissie bespreekt elk voorval met de desbetreffende speler of het desbetreffende team voordat er een boete of sanctie volgt. Ouders/verzorgers worden mondeling en zonnodig schriftelijk geïnformeerd over het (wan)gedrag van hun kind of kinderen met de daaruit vloeiende boeten/of sanctie.

Bij drugsgebruik, alcoholisme, diefstal, vandalisme en fysiek geweld wordt aangifte gedaan bij de politie en wordt de betreffende speler, spelers of team onmiddelijk geschorst wat uiteindelijk kan leiden tot royering als lid van vv TLC. Ook de KNVB zal ingelicht worden wat ook weer kan leiden tot een boete en/of sanctie.

Wordt er, in genoemde gevallen, niet voldaan aan de betaling(en) dan kan er een speelverbod worden opgelegd en/of kan er geen overschrijving plaats vinden naar een andere vereniging. Wanneer een speler of spelers toch gaan voetballen tijdens een opgelegde schorsing dan kan hij/zij ook uitgesloten worden van het volgen van trainingen.

 

7. Als laatste

Deze gedragsregels zijn slechts een basis. We verwachten een gezond verstand van de leden van vv TLC. In voorkomende gevallen die niet in deze regels zijn opgenomen, doet het bestuur een uitspraak. Gedraag je netjes op ons sportpark en heb respect, want u bent het visitekaartje van vv TLC!

Heeft u naar aanleiding van de gedragsregels nog vragen stel deze dan aan de jeugdcommissie, trainer/leider of hoofdjeugdopleiding. Ventileer eventuele vragen niet aan de bar of langs het veld. De genoemde personen zijn altijd bereid uw vraag aan te horen en indien mogelijk (direkt) te beantwoorden.

 

►► Vacatures

VACATURES

 

vv TLC is een bloeiende en levendige vereniging die ervoor zorgt dat iedereen uit de gemeente Leek de mogelijkheid krijgt om hun favoriete hobby uit te oefenen nl. VOETBAL. vv TLC drijft al jaren op vrijwilligers die allerlei functies binnen de vereniging bekleden. Neem bijvoorbeeld de teamleiders, website beheerders, bestuursleden enz. Deze vrijwilligers zorgen ervoor dat alle leden van vv Leek Rodenburg op zaterdag en zondag kunnen sporten. Vrijwilligers zijn de drijvende krachten van elke vereniging.

Zoals gezegd onze vereniging valt en staat met de inzet van vrijwilligers en dat kunnen de mensen die er nu zitten niet allemaal alleen. We zijn daarom op zoek naar u, want zoals u weet “vele handen maken licht werk”. Het vrijwilligerswerk bij vv TLC is niet alleen gezellig en leuk om te doen, maar vooral ook dankbaar werk en kost maar 1 á 2 uurtjes per week.

Op dit moment zijn er de volgende vacatures:

 • Barpersoneel

Met ingang van het seizoen 2013-2014 zijn wij op zoek naar enthousiaste barvrijwilligers.

 • Sponsorcommissie

Dit seizoen 2013-2014 is er een geheel nieuwe sponsorcommissie geformeerd die zich bezig gaat houden met de sponsoring bij vv TLC. Er ligt een beleidsplan sponsoring klaar die we met een club mensen willen gaan uitvoeren. We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die het sponsorteam wil komen versterken.

 • Assistent-trainers

Voor het seizoen 2013-2014 is vv TLC op zoek naar assistent-trainers in diverse categorieën. De hoofdtrainers van de categorieën bereiden de trainingen voor en de assistenten kunnen deze vervolgens uitvoeren. Uiteraard is eigen inbreng ook mogelijk.

 • Stage begeleider

vv TLC wil zich ook meer gaan inzetten om leerlingen die een (maatschappelijke) stage willen gaan lopen ook bij onze vereniging te laten doen. Dit kunnen allerlei stages zijn. Om dit in goede banen te leiden hebben we iemand nodig die deze leerlingen tijdens hun stageverblijf te begeleiden.

 

Interesse in 1 van bovenstaande vacatures? Ga naar contactformulier pagina en vul u gegevens in. Kies voor vrijwilliger en druk dan op verzend. U wordt dan z.s.m. benaderd.

 

►► Acties

ACTIES BIJ vv TLC

 

Op deze pagina hebben we de acties staan die gaan gebeuren bij vv TLC. Kijk in de AGENDA voor meer informatie omtrent een actie

De eerstvolgende actie(s) is/zijn:

 

** 28 november 3e ronde klaverjas competitie vv TLC **

 

 

De acties die afgelopen zijn:

 

 1. Poeisz Jeugdsponsoractie 2012 (vvLeek Rodenburg & vv Tolbert)
 2. Sponsorloop 2012 (vvLeek Rodenburg & vv Tolbert)
 3. Jumbo Jeugdvoetbaltoernooi 2012
 4. vv TLC jeugdvoetbaldag / J4K keeperdag 2012
 5. Vrijwilligersavond vv TLC 2012
 6. Kerstmarkt op 14 december in Leek 2012
 7. de Spelletjesmiddag voor de kabouters, F- en E-jeugd 20 februari 2013
 8. Poeisz Jeugdsponsoractie 2013 vv TLC
 9. Paaseieren zondag 31 maart 2013
 10. vv TLC voetbaldag 2013 1 mei 2013
 11. DA Dames toernooi 14 juni 2013
 12. Jumbo Jeugdtoernooi 15 juni 2013
 13. Open dag vv TLC 31 augustus 2013
 14. Medewerkersavond 1 februari 2014
 15. Snert actie vv TLC 8 februari 2014

 

 

 

►► Historie

HISTORIE

 

 

 

►► Sitemap

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vvtlc.nl/vv-tlc/

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookCheck Our Feed