«

»

sep 25 2017

Verslag wedstrijd TLC MO17- Harkemase Boys MO17 d.d. 23.09.2017

In het verslag van de wedstrijd Omlandia-TLC van de vorige week was de een na laatste zin: “Na regen komt zonneschijn”. Zonneschijn was er zeker, maar helaas niet voor het team van MO17.

Vandaag de eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2017/2018 en wel tegen Harkemase Boys. De wedstrijd begon hoopgevend voor de meiden van TLC want het was Celena die na 6 minuten de 1-0 op het scorebord bracht. Alhoewel de wedstrijd in de eerste helft redelijk in evenwicht was, was het toch Harkemase Boys die de meeste kansen kreeg om te scoren, ware het niet dat hun speelsters regelmatig buitenspel stonden. Marco onze grensrechter moet bij de rust haast een lamme arm hebben gekregen voor het vlaggen daarvoor.
Kon Lois in de 10e minuut door een fantastische redding de stand nog op 1-0 houden, in de 35e minuut was het toch raak, 1-1
TLC had even daarvoor in de 30e minuut, na een goede combinatie tussen Julia en Celena, de stand op 2-0 kunnen brengen echter laatstgenoemde strandde op de goed uitkomende keepster. Niet lang daarna in de 40e minuut was het Harkemase Boys die uit een counter de stand op 1-2 bracht wat tevens de ruststand zou worden.

In de tweede helft ging het stukken minder met TLC, duels werden verloren en de druk op de achterhoede werd groter. Op enkele speldenprikjes na kreeg de voorhoede van TLC nauwelijks nog kansen om te scoren.
Waar je op kon wachten gebeurde dan ook. Harkemase Boys scoorde nog vier keer tussen de 4e en 35e minuut. Toch kwam TLC ook nog tot scoren. Celena brak door op rechts maar werd in het strafschopgebied onderuit gehaald wat uiteraard een strafschop opleverde. Het was Celena zelf die de strafschop zou nemen en bracht de stand daarmee op 2-6, wat ook de einduitslag zou zijn.

Dat de einduitslag niet hoger is uitgevallen heeft het team van TLC vooral te danken aan hun keepster Lois. Zij zorgde er persoonlijk voor dat een overwinning voor Harkemase Boys met dubbele cijfers niet werd behaald. Op naar de volgende week uit bij ONT in Opeinde.

R.M.Vonk

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vvtlc.nl/verslagen/verslag-wedstrijd-tlc-mo17-harkemase-boys-mo17-d-d-23-09-2017/