«

»

sep 25 2017

Verslag bekerwedstrijd Omlandia MO17-TLC MO17 d.d. 16.09.2017

Het verslag van MO17-1, iets later dan u van ons gewend bent, maar het kon helaas niet eerder geplaatst worden. redactie website
 

Vandaag de bekerwedstrijd uit bij V.V. Omlandia, Ten Boer. De regen kwam weer eens met bakken uit de hemel. Gelukkig zaten de ongeveer 12 meegereisde supporters hoog en droog op de overdekte tribune.
Er bestaan twee spreekwoorden die van toepassing zouden kunnen zijn op de wedstrijd van vandaag.
1. “Zonder geluk vaart niemand wel” en
2. “Het kwartje viel net naar de verkeerde kant”.

Vanaf de aftrap gingen de meiden van TLC voortvarend van start. In de 10e minuut kreeg Celena de kans op de openingstreffer, zij strandde echter op de goed uitgelopen keepster van de tegenpartij. In de 11e minuut weer een uitbraak van TLC via Celena, bij deze poging belandde de bal op de paal. Een minuut later in de 12e minuut was het weer Celena die van afstand schoot in de rechterbovenhoek, maar weer was het de keepster die deze bal er toch nog uit wist te tikken.
Het was een mooie opgaande strijd met kansen over en weer. In de 20e minuut was het de spits van Omlandia die de verdediging van TLC verschalkte, maar ook dit schot ging tegen de paal. TLC was in de eerste helft de iets bovenliggende partij maar het was Omlandia dat uit een counter, tegen de verhouding in, in de 21e minuut de 1-0 op het scorebord bracht.
In de 32e minuut werd er weer gescoord door Omlandia. Door een foutje van onze keepster rolde de bal tergend langzaam in het doel. Was hij nu wel of niet over de doellijn, dat was de vraag. Marco onze grensrechter wees direct naar de middenstip, dus over de doellijn, 2-0. In de 40e minuut kreeg Omlandia nog een kans maar deze ging gelukkig tegen de paal. Ruststand 2-0.

Na de rust namen onze meiden het initiatief weer een beetje over maar het was toch weer Omlandia die in de 8e minuut scoorde, 3-0. De meiden van TLC gaven echter niet op en streden voor wat ze waard waren. Dat leverde in de 10e minuut, na een lange rush vanaf de middenstip, een doelpunt op van Celena, 3-1. Vijf minuten later kreeg TLC op 15 meter vanaf het strafschopgebied een vrije trap, welke door Martine met een hard schot over iedereen heen, in de linkerbovenhoek werd geschoten. Stand nu 3-2.
De spanning steeg zowel in het veld als op de tribune. Zat er nog een 3-3 of meer in. Het mocht helaas niet baten, de einduitslag bleef 3-2.

Conclusie:
Een mooie/ spannende en sportieve wedstrijd, twee strijdende teams en een goed leidende scheidsrechter. Er is een spreekwoord: “Na regen komt zonneschijn”. Misschien wel volgende week thuis tegen Harkemase Boys.

R.M.Vonk

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vvtlc.nl/verslagen/verslag-bekerwedstrijd-omlandia-mo17-tlc-mo17-d-d-16-09-2017/