↑ Terug naar Sponsoring

Sponsoring vv TLC

 

 
Introductie

Sport en sponsoring gaan hand in hand en dat gaat ook op bij vv TLC. We zijn niet de grootste voetbalvereniging van deze regio, maar wel een club in opbouw, een club die maatschappelijk betrokken is en daarbij afhankelijk is van externe gelden door het bedrijfsleven in Leek & Tolbert.
 
Historie

vv TLC is een fusieclub van de vv Leek Rodenburg en de vv Tolbert. Vanaf het seizoen 2012-2013 zijn beide clubs gefuseerd tot vv TLC (Tolbert Leek Combinatie). In ons korte bestaan hebben we al 1 kampioenschap mogen vieren. Sponsoren zijn in de tijden van vv Tolbert en vv Leek Rodenburg altijd onmisbaar geweest voor de ontwikkeling
van de vereniging en hetzelfde geldt nu ook voor vv TLC.
De meeste aandacht gaat naar onze jeugd, want zij zijn de toekomst van onze club. Prioriteit ligt dan ook bij het goed opleiden en begeleiden van jonge voetballers en dat is ook ons beleid. Kijk eens bij de jeugd op deze website, we zijn een jonge gezonde, bloeiende en groeiende vereniging.
Daarbij komt ook nog bij dat we vanaf december 2015 in een volledig nieuw wedstrijdtenue spelen wat de uitstraling van vv TLC nog meer verbetert.
 
Maatschappelijk

Als vv TLC vinden wij het belangrijk dat iedere inwoner van de gemeente Leek moet kunnen sporten, in het ons geval moeten kunnen voetballen. Om dit te realiseren hebben we als vv TLC betaalbare contributies en worden er vele activiteiten georganiseerd. Maar om dit mogelijk te maken hebben we als vereniging ook kosten. Daarvoor vragen wij u als ondernemer, bedrijf of paticulier om u als sponsor aan vv TLC te binden. Naast het steunen van vv TLC is sponsoring een goede manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen in de regio.
 
Sponsoring mogelijkheden bij vv TLC

Net als zovele clubs kan vv TLC niet zonder sponsoring door het bedrijfsleven. Sponsoring bij vv TLC kan op verschillende manieren, te weten :

  • Bordsponsor
  • Teamsponsor (7-tal, 11-tal of zaal team)
  • Website / TV Kantine / Hal
  • Programmaboekje (1e elftal)
  • Club van 50
  • Toernooisponsor
  • Andere sponsorvormen

Naast de bovengenoemde vormen van reclame uiting zijn er nog een tal van sponsorvormen. Als sponsorcommissie staan we u graag ter woord om alle sponsorvormen met u door te nemen.
 
Sponsorcommissie

De sponsoring bij vv TLC wordt georganiseerd en gecoördineerd door de Sponsorcommissie. De voorzitter van de sponsorcommissie is een onderdeel van het hoofdbestuur van vv TLC. Mocht u belangstelling hebben in 1 van onze sponsormogelijkheden, dan kunt u ons een mail sturen naar onderstaand mailadres. Wij zullen trachten zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Onze afspraken worden daarna schriftelijk bevestigd.
We hopen dat we u op deze manier voldoende te hebben geïnformeerd.
 
Wilt u de sponsorcommissie een mail sturen dan kan dat door op onderstaande knop te drukken.
 

 

Voor het sturen van (bedrijf)logo’s, advertentie teksten, lay-out ontwerpen en andere grafische vormgevingen kunt u gebruik maken van onderstaande knop.
 

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vvtlc.nl/sponsoring/sponsoring-vv-tlc/