↑ Terug naar Sponsoring

Hoofdsponsor

Sylvaphane, met vestigingen in Tolbert en Leek, is hoofdsponsor van vv TLC. Vanaf het seizoen 2012-2013 was Sylvphane hoofdsponsor van vv Leek Rodenburg en vanaf het seizoen 2013-2014 is Sylvaphane als hoofdsponsor verbonden aan vv TLC.

Sylvaphane is sinds tientallen jaren de specialist in de produktie en verwerking van flexibele verpakkingsfilms van PolyEtheen, PolyPropeen en Cellofaan.Sylvaphane is een onderdeel van de Sylvaphane Group. Het bedrijf is oorspronkelijk opgericht in 1952 als groothandel in papier. Rond 1960 deed polyetheen zijn intrede als verpakkingsmateriaal en werd dit aan het leveringsprogramma toegevoegd. Rond die tijd werd men Europees distributeur voor cellofaan folie voor een Amerikaanse producent. Als merknaam werd gekozen voor Sylvaphane, omdat de fabriek in de Amerikaanse staat Pennsylvania produceerde.
In de loop der jaren werd polypropeen als kunststof een goedkoper alternatief als vervanger van cellofaan (cellulose) en groeide ons bedrijf uit tot wat het nu is.

 

Sylvaphane

Sylvaphane, hoofdsponsor vv TLC

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vvtlc.nl/sponsoring/hoofdsponsor/