↑ Terug naar Sponsoring

Club van 50

Wanneer u ons sportpark betreed komt u langs het v.v. TLC ‘Club van 50’ bord. Hierop staan de namen vermeld van de club van 50 leden die de club d.m.v. een kleine bijdrage elk jaar steunen.

Wat is de club van 50?
De club van 50 bestaat uit een groep mensen, leden, oud-leden, sponsoren, die de voetbalvereniging TLC op een bijzondere wijze wil steunen en de vereniging een warm hart toedraagt/dragen

Kan ik ook lid worden van de club van 50?
Jazeker, de club van 50 is er voor alle leden, ouders van (jeugd)leden en een ieder die v.v. TLC een warm hart toedraagt. Verder worden de sponsors, wanneer ze boven een bepaald bedrag sponsoren, automatisch lid.

Wat gebeurt er met de inkomsten uit de club van 50?
De club van 50 kent 2 bestemmingen van de gelden namelijk: jeugd en senioren. De leden kunnen van tevoren zelf aangeven aan welke bestemming ze willen doneren en deze donatie zal dan ook sec voor deze bestemming worden gebruikt. Jaarlijks zal de sponsorcommissie met een aantal suggesties komen voor de aanwending van de gelden. De leden kunnen dan hun voorkeur uitspreken en de voorkeur met de meeste stemmen zal dan worden gerealiseerd. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan het realiseren van nieuwe ballenhokken, aanschaffen van hesjes of andere materialen voor de trainingen, enz. Leden kunnen ook zelf suggesties indienen deze worden door vv TLC omarmd. Deze suggesties worden door de sponsorcommissie eerst besproken.

Hoe kan ik lid worden?
Je kunt lid worden door een email te sturen naar sponsoring@vvtlc.nl. Zet in de email je naam en adresgegevens dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vvtlc.nl/sponsoring/club-van-50/