↑ Terug naar Leden

Belangrijke informatie

met-de-hand-geschreven-belangrijk-bericht-45399087

 

Om lid te worden van vv TLC moet je volgens de reglementen van de KNVB aan een aantal voorwaarden voldoen te weten;

Ben je nog geen lid geweest van een vereniging dan is inschrijving altijd mogelijk en kun je, na toestemming van de KNVB, direct aan wedstrijden deelnemen. Ben je wel lid geweest (of nog lid) van een andere vereniging, dan moet je overschrijving aanvragen. Daarvoor geldt het volgende:

  1. JO9, JO11 en JO13-Pupillen; Pupillen (tot de leeftijd van 12jr) kunnen zich in principe gedurende het gehele seizoen laten overschrijven van hun huidige vereniging naar vv TLC. Zij dienen dan bij de ledenadministratie van hun huidige vereniging de Leden Mutatie Kaart (LMK) alsmede een verklaring van geen bezwaar op te vragen en deze af te geven bij de ledenadministratie van vv TLC. Na toestemming van de KNVB kun je gaan voetballen.
  2. Je gaat bij de pupillen voetballen als je voor 1 januari van het lopende of nieuwe seizoen nog geen 12 jaar bent geworden.
  3. JO15, JO17 en JO19 junioren, Dames en Senioren; Overschrijving in het lopende seizoen is volgens de reglementen maar 1 keer per seizoen mogelijk. Uitzondering wordt gemaakt bij een gewijzigde woon/werk situatie, e.e.a. ter beoordeling aan de KNVB.

 

Je kunt bij de ledenadministratie een overschrijvingsformulier ophalen dat deels ingevuld dient te worden door jezelf, je voormalige vereniging en vv TLC. Ook dien je bij de ledenadministratie van je voormalige vereniging je LMK (Leden Mutatie Kaart) op te vragen. Ben je voor 1 juli van dat seizoen tevens 16 jaar of ouder dan dien je eveneens een kopie van een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart) bij te voegen. Als je deze gegevens bij de ledenadministratie van vv TLC inlevert, zorgen zij voor de overschrijving. Na goedkeuring door de KNVB kun je gaan deelnemen aan wedstrijden.

 

 

De Bal gaat weer rollen

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vvtlc.nl/leden/belangrijke-informatie/