«

»

okt 03 2017

Verslag wedstrijd ONT MO17 – TLC MO17 d.d. 30.09.2017

Vandaag zijn we neergestreken in Opeinde om te proberen met een goed resultaat terug te keren naar Leek. Helaas, is dat niet gelukt. De wedstrijd werd met 5-0 verloren.

Niet dat de meiden van ONT de sterren van de hemel speelden, maar de kansen die ze kregen werden door hun echter wel benut.
Van TLC zijde was het geen goede wedstrijd. Het spel was niet best, ballen werden lukraak weggeschoten zowel naar voren als over de zijlijn. In de 10e minuut was het al raak, ONT scoorde uit een counter de 1-0. Tien minuten na deze goal dacht TLC op gelijke hoogte te komen door een doelpunt van Julia, helaas werd deze terecht afgekeurd voor buitenspel. In de 35e minuut kwam ONT weer tot scoren, 2-0 wat tevens de ruststand zou worden.

Na de theepauze veranderde er niet veel. Onze meiden kregen totaal geen grip op de wedstrijd. Kon Lois in de 1e minuut van de tweede helft nog met een redding een doelpunt voorkomen, in de 5e minuut werd het toch 3-0. Bijna was het in de 20e minuut weer raak maar door goed ingrijpen van Myrthe ging dat feest voor ONT niet door. Toch scoorden de meiden van ONT nog twee goals, te weten in de 25e en 30e minuut zodat er een eindstand van 5-0 op het wedstrijdformulier kwam te staan.
Met wat feller en daadkrachtiger optreden had er misschien wel een beter resultaat kunnen worden gehaald, zoveel beter was ONT echt niet.

Conclusie:
Vandaag een matig spelend team van TLC en daardoor een terechte overwinning voor ONT. Voor de vroege vogels, volgende week zaterdag uit naar Marum Een wedstrijd is nooit verloren voordat het eindsignaal klinkt, dus we gaan er weer voor.

R.M.Vonk

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vvtlc.nl/berichten/verslag-wedstrijd-ont-mo17-tlc-mo17-d-d-30-09-2017/