«

»

okt 08 2017

Verslag wedstrijd Marum MO17 – TLC MO17 d.d. 7.10.2017

Wederom een uitwedstrijd deze keer voor de meiden van TLC en wel tegen MO17 uit Marum. Voor aanvang van de wedstrijd werd nog gedacht of gehoopt, wie zal het zeggen, dat er misschien tegen het team van Marum wat te halen zou zijn. Men is vast vergeten dat het vorig jaar thuis op 5 november een 2-10 nederlaag is geworden. De gemiddelde leeftijd zou ongeveer hetzelfde zijn als van TLC, dus wie weet.

Het mocht helaas niet zo zijn. Binnen 22 minuten stond het al 5-0 voor Marum, welke voor de rust nog werd uitgebouwd naar 6-0.

Na de rust kregen onze meiden wat meer grip op de wedstrijd maar tot grote scoringskansen kwam het echter niet. Daarentegen scoorde Marum wel in de 6e en 11e minuut en bracht daarmee de stand op 8-0. Plotseling uit het niets scoorde Myrthe in de 15e minuut de eerste goal voor TLC op een wel heel bijzondere wijze. De scheidsrechter gaf een scheidsrechtersbal niet ver van het doel van Marum waar niemand van zowel TLC als Marum op reageerde. Het was Myrthe die dacht laat ik maar eens wat doen en prikte de bal tussen de palen, 8-1. Marum scoorde daarna nog twee keer in de 24e en 28e minuut zodat er een terechte uitslag van 10-1 werd genoteerd. Ondanks de grote nederlaag zijn er toch ook positieve dingen te melden.

Het team van TLC heeft door inzet er alles aan gedaan om een beter resultaat te behalen. Meer kun je niet doen. Ook een positief geluid van deze kant voor de ouders/chauffeurs, coach en leider die toch maar weer om 9.00 aanwezig waren en regen en wind hebben getrotseerd om de meiden van MO17 in Marum te laten voetballen. Dat mag ook wel eens gezegd worden.

Er komen vast nog wel wedstrijden tot aan de winterstop om een beter resultaat te behalen. Gisteren scheen de zon niet aan de horizon, wie weet misschien de volgende week wel als TLC de eerste punten zou pakken thuis tegen SC Kootstertille.

R.M.Vonk

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vvtlc.nl/berichten/verslag-wedstrijd-marum-mo17-tlc-mo17-d-d-7-10-2017/