«

»

dec 10 2017

TLC start met 7×7 voetbal voor mannen & vrouwen

Veel voetballers/voetbalsters stoppen met voetbal omdat ze niet meer iedere zaterdag of zondag actief willen of kunnen zijn. Veel gehoorde klacht is ook dat het spelen tegen (te) jonge tegenstanders/tegenstandsters een belangrijke reden om de schoenen aan de wilgen hangen. Om dit te voorkomen biedt vv TLC vanaf het seizoen 2018-2019 de mogelijkheid om deel te nemen aan het 7×7 voetbal mannen 35+ & vrouwen 18+.

Prestatie staat niet centraal, maar wel lekker recreatief een potje voetballen. Voor mannen 35+ niet meer die pijlsnelle aanvaller op zijn gekleurde schoentjes, de te fanatieke middenvelder die als een zaag over het veld beweegt en/of verdedigers die spelen op buitenspel. Voor vrouwen 18+ die, door bijvoorbeeld, werkzaamheden niet elke zaterdag actief bezig kunnen zijn een leuk alternatief om toch te kunnen blijven voetballen.

Voetbal voor liefhebbers op leeftijd!
Voor het 7×7 voetbal zijn de regels en omstandigheden aangepast. Zo wordt er gespeeld in zeventallen op een half veld, er mag doorlopend gewisseld worden, van buitenspel is geen sprake en wedstrijden duren niet langer dan 30 minuten. Mooi toch?

Als vv TLC willen we in het seizoen 2018-2019 gaan starten met het 7×7 voetbal in toernooivorm voor zowel mannen 35+ als vrouwen 18+. Dit betekent dat er op 4 vrijdagavonden wordt gevoetbald in het najaar en 4x in het voorjaar. Degene die nu één of twee keer in de week traint kan dit gewoon blijven doen.

Inschrijven, meedoen of sfeerproeven? Ben je man 35 jaar of ouder, vrouw 18 jaar of ouder dan ben je van harte welkom om bij vv TLC deel te nemen aan het 7×7 voetbal. Inschrijven kan per individu of per team. Voor het inschrijven of voor informatie kun je mailen naar 7×7 voetbal TLC

 

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vvtlc.nl/berichten/tlc-start-met-7x7-voetbal-voor-mannen-vrouwen/