«

»

mrt 11 2018

Keepertrainers vv TLC in nieuwe kleding gestoken

Afgelopen zaterdagmiddag werden de keeperstrainers van TLC in nieuwe kleding gestoken door maar liefst 3 sponsoren nl. Justforkeepers Nederland (J4K), Sanidirect Groningen en F.A.N. Finance van Paul Bolwijn.

De sponsoren lieten weten dat de keeperstrainingen bij #vvTLC op professioneel niveau liggen en de trainers daarbij ook professioneel gekleed moesten worden. De keeperstrainers ontvingen kleding van het merk #J4K. De kleding set bestaat uit een oranje/zwart sweatshirt voorzien van sponsor Sanidirect, een zwart poloshirt en een zwarte korte sportbroek.

In de winkel van Sanidirect, aan de Peizerweg 84 Groningen, kreeg Sanidirect bedrijfsleider Eric Wieringa, een sweatshirt en een bos bloemen uit handen van Bert Aalders van J4K NL. De keeperstrainers van #TLC werden samen met de sponsoren in hun nieuwe oranje/zwarte kleding op de foto gezet door Jurrien de Vries van #deVries4U. Ook hij ontving een mooie bos bloemen.
De keeperstrainers van #TLC willen de 3 sponsoren hartelijk danken voor de mooie opvallende kleding.
 

Op de foto vlnr: Henk Weggemans (trainer), Geert Spaan (trainer & coördinator), Bert Aalders (trainer & J4K), Paul Bolwijn (trainer & FAN Finance) en Eric Wieringa (Sanidirect Groningen). Op de foto ontbreken Peter Berg (trainer) en Tom Degen (trainer).

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vvtlc.nl/berichten/keepertrainers-vv-tlc-in-nieuwe-kleding-gestoken/