«

»

jan 10 2018

GALA AVOND 32e Leekster Voetbalgala

A.s. zaterdag is het zover dan 32e staat Leek in het teken van de GALA AVOND van het 32e Leekster Voetbalgala.
TLC zal deze avond ook acte de présence geven.
De afgelopen week werd er op social media en in de (streek)kranten lovend over ‘de Jonkies’ van TLC geschreven en daar zijn we als club maar wat trots op!

Het wordt weer een enerverende GALA AVOND. Er zijn 4 kwartfinales te weten : om 18:10 begint het met De Griffioen – VEV’67, om 18:40 uur speelt TLC de kwartfinale tegen de Wilper Boys (het voorstellen van de spelers start om 18:35uur), om 19:15 kruisen VAKO en vv Roden de degens en om 19:45 sluiten Grijpskerk en Boerakker de kwartfinales af.
De winnaar van de Wilper Boys tegen TLC komt in de halve finale uit tegen de winnaar van de wedstrijd Grijpskerk – Boerakker.

Om onze jongens naar de wel begeerde Henk Assies-trofee te leiden is het idee ontstaan om een sfeeractie te organiseren. Er zal een tribunevak gereserveerd worden voor supporters
van TLC en de ‘TLC sfeeractie-commissie’ zou graag willen dat alle supporters zich om 17:30uur melden bij het TLC tribune vak. Dit tribunevak is te herkennen aan de TLC vlaggen.
Dit tijdstip is mede gekozen omdat de er een enorme drukte wordt verwacht vanuit de deelnemende dorpen.

Heeft u nog geen entreekaart, maar u wilt wel naar de GALA AVOND, dan is het aan te raden om een kaart te kopen bij het sportcentrum Leek. De kassa is elke avond van 18:00-20:00 geopend en de kaarten kosten voor volwassen €6,- (incl. programma) en jeugd t/m 12 jaar €2,50.

Laten we met z’n allen als 1 man achter ‘de Jonkies’ van TLC gaan staan en wellicht staat ons nog hele mooie avond te wachten! TOT ZATERDAG 17:30u in het VAK T-L-C!

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.vvtlc.nl/berichten/gala-avond-32e-leekster-voetbalgala/